Agenda

Navigatie

Twitter

Facebook

22-11-2017


15 juni 2014 Volleybal in Schijf.

Zondag 15 juni was het weer zo ver, het jaarlijkse beachvolleybaltoernooi te Schijf. ít Stuk was weer met 3 teams vertegenwoordigd.
ít Stuk 1 werd 5e , Stuk 2 en 3 respectievelijk 17e en een gedeelde 18e plek met De Lent.
 
De strijd begon al vroeg op de betreffende zondag, om 11 uur werden de eerste wedstrijden gespeeld. Om half 1 viel het eerste slachtoffer al van ít Stuk; Steff van Gils werd met een treffende linkse gehoekt door Bram. Na dit voorval werd de tactiek opnieuw doorgenomen: Bij twijfel: Bram! Dit bleek te werken en zorgde ervoor dat ít Stuk 3 kon ontkomen aan de 24e plek.
Bij het eliteteam ít Stuk 1 liep ook alles gesmeerd, totdat ze tegenover het team ďDe Verrotte KnieschijfĒ kwamen te staan, deze partij bleek toch vrij lastig. Dit en een aantal gelijkspel resulteerde in de 5e plek. ít Stuk 2 had de pech om in de poulefase al tegen een aanstal sterke tegenstanders te moeten, hier konden zelfs de verbluffende snoekduiken van Luuk Willekens en het zandhappen van JP niet aan helpen. Uiteindelijk met behulp van een aantal topspelers van het eerste wisten zij de 17e plek alsnog te bemachtigen.
Al met al een zeer geslaagd evenement, en een zeer gezellige middag, bedankt deelnemers!Verder een speciale dank aan Dirk Douven voor het regelen van de teams! Ik zeg op naar volgend jaar!
 
 
 


10 juni 2014 Zundertse Dahlia Darts Toernooi BS Kl. Z. Heikant

Met maar liefst 2 teams was BS 't Stuk aanwezig op het Zundertse Dahlia Darts Toernooi van BS Kl.Z. Heikant. Stuk 1 is bij de beste 16 teams geŽindigd en Stuk 2 is winnaar van de verliezers ronde geworden :D Super goed gedaan Stukkers!!

 
 
28-7-2014 17:56:43
© 2006 Buurtschap 't Stuk | info@tstuk.nl
Tim Hereijgers & Marc Mathijssen | Aansprakelijkheid en Rechten